Porties |
12stuks |
Passieve Tijd |
50minuten |
|
|
Tip: Je kunt deze repen langere tijd in de diepvries bewaren.
Je kunt gepofte quinoa kant-en-klaar kopen, maar ook zelf maken. Leg een schone theedoek in je vergiet. Neem een handje quinoa, spoel het af onder de koude kraan. Laat het goed uitlekken. Neem een pan met een dikke bodem. Laat deze goed heet worden, zonder olie erin. Pof de quinoa door deze in de droge pan op middelhoog vuur te zetten. Strooi er eventueel wat kaneel bij en doe het deksel op de pan. Wanneer je knisperend geluid hoort, is dat het teken dat de quinoa gepoft is. Dat duurt ongeveer vijf minuten. Wel af en toe de quinoa rond roeren of schudden met de pan, want de zaadjes mogen natuurlijk niet verbranden.
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!
Bestel direct in onze webshop »
Recept, styling en fotografie door:
Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.