Home Recepten Minizalmtaco’s met tomaat en limoen

Minizalmtaco’s met tomaat en limoen

0
Minizalmtaco’s met tomaat en limoen
Recept Afdrukken
Minizalmtaco's met tomaat en limoen
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Snijd de tomaat in vieren, verwijder het vocht en de zaadlijst en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes.
  2. De lente-ui mag in dunne ringetjes en de koriander hak je fijn.
  3. Meng de tomaat met de lente-ui, koriander, zalmsnippers en de zure room tot een smeuïg geheel.
  4. Verdeel schepjes zalmsalade op de nachochips en bestrooi met paprikapoeder. Garneer met rucola.
Notities

Tip: Maak er echt een feestje van en serveer dit gerechtje met andere zomerse hapjes zoals een prikkertje van cocktailtomaatjes, minimozzarellabolletjes en een stukje verse perzik.

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Vorig artikel Ovengebakken perziken met kwark
Volgend artikel Bietensalade met tuinkers en feta
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>