Minizalmtaco’s met tomaat en limoen

    493
    Recept Afdrukken
    Minizalmtaco's met tomaat en limoen
    Kook Tijd 10 minuten
    Porties
    personen
    Kook Tijd 10 minuten
    Porties
    personen
    Instructies
    1. Snijd de tomaat in vieren, verwijder het vocht en de zaadlijst en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes.
    2. De lente-ui mag in dunne ringetjes en de koriander hak je fijn.
    3. Meng de tomaat met de lente-ui, koriander, zalmsnippers en de zure room tot een smeuïg geheel.
    4. Verdeel schepjes zalmsalade op de nachochips en bestrooi met paprikapoeder. Garneer met rucola.
    Notities

    Tip: Maak er echt een feestje van en serveer dit gerechtje met andere zomerse hapjes zoals een prikkertje van cocktailtomaatjes, minimozzarellabolletjes en een stukje verse perzik.

    ¡kook!

    NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

    Bestel direct in onze webshop »