Home Recepten Minipizza’s met kaasbodem

Minipizza’s met kaasbodem

0
Minipizza’s met kaasbodem

Kaaspizza is een populair gerecht waarbij de pizzabodem gedeeltelijk met kaas is gemaakt. Het geeft een knapperiger resultaat.

Recept Afdrukken
Minipizza’s met kaasbodem
Porties
Ingrediënten
Bodem
Beleg
Porties
Ingrediënten
Bodem
Beleg
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 225 C.
  2. Meng alle ingrediënten in een schaal en smeer het kaasdeeg in vier dunne cirkels op een bakplaat met bakpapier.
  3. Bak ze in 10 minuten boven in de oven of tot de randen goudkleurig geworden zijn.
  4. Spoel intussen de spinaziebladeren en zwier ze droog. Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
  5. Haal de pizzabodems uit de oven en verdeel de spinazieblaadjes en de plakjes tomaat erover. Strooi er dan wat walnoten over.
  6. Zet de pizza’s weer in de oven en laat ze nog 5 minuten bakken. Laten afkoelen voordat je ze opdient. Serveer ze eventueel met een frisse groene salade.
Notities

Dit recept is afkomstig uit: Het ultieme low carb kookboek
9789044746006
Auteur: Jane Faerber
ISBN: 9789044746006
Prijs: € 24,95
Uitgeverij Deltas 

Bestel dit boek bij bol.com »

Wil je kans maken op 1 van de 10 boeken die gezondNU weggeeft? Doe dan mee met de winactie!