Home Recepten Gerechten met fruit Luchtige pannenkoekjes met hangop en rozenblaadjes

Luchtige pannenkoekjes met hangop en rozenblaadjes

0
Luchtige pannenkoekjes met hangop en rozenblaadjes

Kardemom wordt in India geserveerd om de maag te helpen bij de vertering én heeft als heerlijk bijsmaakje een fris mondgevoel

Recept Afdrukken
Luchtige pannenkoekjes met hangop en rozenblaadjes
Kardemom wordt in India geserveerd om de maag te helpen bij de vertering én heeft als heerlijk bijsmaakje een fris mondgevoel.
Maaltijd Nagerecht
Passieve Tijd 80 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Nagerecht
Passieve Tijd 80 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng voor de pannenkoekjes de griesmeel, bloem, suiker, gist en zout in een grote kom.
  2. Schenk het water erbij en roer tot een egaal beslag.
  3. Voeg het bakpoeder toe en meng dit door elkaar.
  4. Laat het beslag zo’n 30 minuten rusten.
  5. Roer in de tussentijd het kardemompoeder door de hangop.
  6. Hak de pistachenoten grof.
  7. Bak de pannenkoekjes in een ingevette koekenpan aan één kant.
  8. Schep de hangop op de pannenkoekjes en strooi er de pistachenoten en granaatappelpitjes over.
  9. Garneer met de rozenblaadjes.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »

Vorig artikel Spruitjesprikker & knisperende boerenkool
Volgend artikel Gebakken bloemkool met kipkarbonade en paddenstoelen
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>