Kokostaartjes met aardbeien en bessen
Porties Prep Tijd
4personen 1nacht weken
Passieve Tijd
2,5uur
Porties Prep Tijd
4personen 1nacht weken
Passieve Tijd
2,5uur
Ingrediënten
Voor de bodem:
Voor de vulling:
Ter garnering:
Instructies
  1. Zet de dag voor je deze taartjes gaat maken de kokosmelk in de koelkast.
  2. De melk gaat dan stollen, zodat het bovenste laagje crème wordt.
  3. Voor de bodem pureer je de noten, kokos, dadels en de chocolade tot een stevig geheel.
  4. Verdeel het deeg over de vormen en zet ze minimaal twee uur in de koelkast.
  5. Schep de kokoscrème van de melk af.
  6. Doe dit samen met de aardbeien en de honing in de keukenmachine.
  7. Vermeng dit tot een egale massa.
  8. Haal de bodempjes uit de vorm en schep de aardbeiencrème erop.
  9. Garneer met de overige aardbeien, aalbessen, kokos en de eetbare bloemen.
Notities

Tip: Het kokoswater kun je invriezen en later gebruiken in een dorstlessende smoothie.

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »