Knolselderijstamppot met paddenstoelen

    759
    Recept Afdrukken
    Knolselderijstamppot met paddenstoelen
    Kook Tijd 30 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Kook Tijd 30 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Instructies
    1. Snijd de aardappelen en knolselderij in blokken.
    2. Kook ze in zo’n twintig minuten gaar in een pan met een bodempje water.
    3. Snij de paddenstoelen in reepjes en de lente-uitjes in ringen.
    4. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de paddenstoelen vijf minuten.
    5. Giet de aardappelen en knolselderij af zodra ze gaar zijn. Bewaar het vocht.
    6. Stamp de groenten tot een grove puree.
    7. Maak er een smeuïg geheel van door er wat kookvocht aan toe te voegen.
    8. Doe de paddenstoelen erbij en breng het geheel op smaak met peper en eventueel wat zout.
    9. Veeg de koekenpan droog en bak de walnoten samen met de honing ongeveer twee minuten.
    10. Serveer de stamppot met de gebakken walnoten en garneer met lente-uitjes.
    Notities

    ¡kook!

    NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

    Bestel direct in onze webshop »