Knolselderijsoep met pastinaak

    927

    Bomvol groente voor een gezonde herfst

    Recept Afdrukken
    Knolselderijsoep met pastinaak
    Maaltijd Vooraf
    Porties
    Ingrediënten
    Maaltijd Vooraf
    Porties
    Ingrediënten
    Instructies
    1. Schil de knolselderij en snij hem in grove blokken.
    2. Was de winterpenen en de pastinaken, schil ze en snij ook deze in grove blokken.
    3. Doe de groenten in een grote soeppan (met deksel) en voeg een bodempje water toe.
    4. Breng aan de kook, voeg water met de bouillonblokjes toe en laat alles in ca. 20 min gaarkoken.
    5. Pureer de soep vervolgens en voeg water toe totdat de gewenste dikte ontstaat.
    6. Breng op smaak met tijm, zout en peper.
    7. Garneer de soep met de crunch – let op: dit is ook zout.
    Notities

    Recept, styling en fotografie door:
    logo_ztrdg

    Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

    Kijk op ztrdg.nl »

    Deel dit Recept