Knolselderijsalade met rode kool, kip en walnoten

    487

    Zo lentefris kunnen wintergroente smaken

    Recept Afdrukken
    Knolselderijsalade met rode kool, kip en walnoten
    Maaltijd Bijgerecht, Lunch
    Kook Tijd 20 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Maaltijd Bijgerecht, Lunch
    Kook Tijd 20 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Instructies
    1. Snijd de rode kool in flinterdun reepjes.
    2. Soms is raspen nog lekkerder.
    3. Schil de knolselderij, snijd (of rasp) ook die in dunne plakken en vervolgens in dunne reepjes.
    4. Meng samen met de rode kool en besprenkel met citroen.
    5. Snijd de appels in dunne plakken en vervolgens in dunne reepjes.
    6. De appel mag nu bij de rode kool en knolselderij.
    7. Meng er de mayonaise, yoghurt, rozijnen en grof gehakte walnoten door en breng op smaak met peper en zout.
    8. Snijd de gerookte kipfilet in dunne plakjes en leg op de salade.
    9. Garneer met wat veldsla.
    Notities

    ¡kook!

    NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

    Bestel direct in onze webshop »

    Recept, styling en fotografie door:
    logo_ztrdg

    Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

    Kijk op ztrdg.nl »