Home Recepten Boter, olie en vet In boter gebakken radijs met dragon en citroen

In boter gebakken radijs met dragon en citroen

0
In boter gebakken radijs met dragon en citroen

Als je radijzen verhit, worden ze minder scherp van smaak

Recept Afdrukken
In boter gebakken radijs met dragon en citroen
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voor het kruidenzout:
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voor het kruidenzout:
Instructies
  1. Maak de radijs schoon en verwijder voor een deel het loof.
  2. Het loof is ook eetbaar, dus laat er gerust een stukje aan.
  3. Dat staat supermooi.
  4. Snijd de radijs doormidden en in kwarten.
  5. Verwarm een koekenpan met een klontje boter en doe de radijs en dragon in de pan.
  6. Bak dit samen ongeveer 3 tot 4 minuten.
  7. Meng de zoutvlokken met de fijngehakte dragon en tijm en meng met de vingertoppen tot de dragon en tijm zich goed mengen met het zout.
  8. Gril ten slotte de gehalveerde citroen in een paar minuten goudbruin.
  9. Besprenkel de radijsjes met de citroen en de dragon, zout en peper.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Twentyten

Food spreekt voor zich.
Althans, als je het goed doet.
Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit.
Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie.
Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen.
Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.

Vorig artikel Ingelegde radijs met laurier en steranijs
Volgend artikel Pita met avocado, knapperige kikkererwten en radijs
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>