Home Recepten Gerechten met fruit Havermoutpap met warm rood fruit

Havermoutpap met warm rood fruit

0
Havermoutpap met warm rood fruit
Recept Afdrukken
Havermoutpap met warm rood fruit
Porties
persoon
Ingrediënten
Porties
persoon
Ingrediënten
Instructies
  1. Breng de melk met de havermout aan de kook.
  2. Laat het ongeveer tien minuten zachtjes koken en roer af en toe.
  3. Neem het pannetje van het vuur en laat het zo’n vijf minuten staan, zodat de havermout verder kan wellen.
  4. Verwarm in een ander pannetje het fruit al roerend tot het zacht en warm is.
  5. Voeg als je de havermout te dik vindt nog wat water of melk toe.
  6. Giet de havermout in een kom of diep bord en schep het warme fruit erop.
  7. Bestrooi met walnoot, (gebroken of gemalen) lijnzaad en voeg eventueel naar smaak honing of ahornsiroop toe.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Vorig artikel Knisperende groentesalade met spelt
Volgend artikel Lasagne zonder pasta
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>