
Kook Tijd | 15 minuten |
Passieve Tijd | 20 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 150 gram havermout
- 500 milliliter amandelmelk
- 2 appels
- 80 gram verse dadels
- 1 ei
- 4 eetlepels honing
- 1,5 eetlepel kaneel
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- Neem een grote kom en meng hierin de havermout met amandelmelk, honing en ei.
- Snijd vervolgens de appels en dadels in stukjes, bestrooi met de kaneel en voeg toe aan het beslag.
- Vet de ovenschaal in met wat olijfolie en schep het mengsel in de schaal.
- Zet hem 25 minuten (naar gelang de diepte van de ovenschaal) in de oven.
- De binnenkant van het gebak mag nog zacht zijn.
- Lekker om warm te eten met enkele eetlepels kwark erbij (ook dat is heerlijk slaapverwekkend!).