Home Recepten Vegetarisch Groentetaart met broccoli en spinazie

Groentetaart met broccoli en spinazie

0
Groentetaart met broccoli en spinazie
Recept Afdrukken
Groentetaart met broccoli en spinazie
Prep Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 45 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 45 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht).
  2. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
  3. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de stammen in kleine blokjes. Doe ze in een ruime kom en vul de kom met kokend water, laat staan.
  4. Snijd intussen de spinazie fijn en voeg dit toe aan de broccoli. Laat 2 minuten staan nadat alle spinazie is toegevoegd.
  5. Giet de groente af in een vergiet en laat ze hierin uitlekken.
  6. Vet de springvorm in met boter en bekleed de springvorm met het bladerdeeg.
  7. Doe de uitgelekte groente terug in de kom en voeg de eieren, de kookroom, de vadouvan en een flinke snuf zout toe. Schep alles goed door elkaar en giet dit in de springvorm. Zorg dat alles mooi verdeeld is.
  8. Verdeel de geraspte kaas erover. Snijd de tomaat in plakjes en leg boven op de kaas.
  9. Bak de groentetaart in 45 minuten gaar in de oven.
Notities

Deze recepten komen uit het boek 50x avondeten zonder vlees van Jennifer & Sven. Wil je minder vlees eten, dan gaat dat met deze recepten zeker lukken. Alle recepten in dit boek zijn eenvoudig te maken en staan binnen 30 minuten op tafel.

50x avondeten zonder vlees

Auteur: Sven En Jennifer | Hardcover | 9789021580432 | 128 pagina's