
Kook Tijd | 15 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 1 ui
- 8 eieren
- 200 milliliter melk
- 1 bos snijbiet
- 400 gram wilde spinazie
- olijfolie
- waterkers
- zout & peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Snijd het uitje klein.
- Spoel de snijbiet en wilde spinazie af en snijd ze in repen.
- Klop in een kom de eieren los, voeg de melk en de helft van de gesneden groenten toe.
- Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en bak met een kwart van het eimengsel een stevige omelet.
- Zodra het ei aan de bovenkant gestold is, draai je hem om en bak je hem nog een minuut.
- Herhaal dit nog drie keer, zodat je vier omeletten krijgt.
- Houd eventueel de gebakken omeletten ondertussen warm in een voorverwarmde oven.
- Bak de overige groenten kort in de pan en breng op smaak met zout en peper.
- Serveer de omelet met de gebakken groenten en garneer met waterkers. Lekker als lunch met een snee volkorenbrood.