Groene salade met avocadodressing
Porties
4personen
Kook Tijd
20minuten
Porties
4personen
Kook Tijd
20minuten
Instructies
  1. Laat de gojibessen in lauw water weken.
  2. Snijd de broccoli in roosjes.
  3. Kook ze in vier minuten beetgaar.
  4. Snijd één avocado in blokjes, besprenkel deze met citroensap en bewaar hem apart.
  5. Maal de andere avocado fijn in een keukenmachine of met de staafmixer.
  6. Doe er een gepeld knoflookteentje, de yoghurt en water bij en meng tot een egale dressing.
  7. Breng op smaak met zout, peper en citroen.
  8. Maak de salade van de avocadoblokjes, spinazie, rucola en de gekookte broccoli.
  9. Schep er royaal dressing doorheen.
  10. Giet de gojibessen af.
  11. Garneer de salade met sesamzaad en de gojibessen.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Twentyten

Food spreekt voor zich. Althans, als je het goed doet. Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit. Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie. Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.