Home Recepten Groene power smoothie

Groene power smoothie

0
Groene power smoothie
Recept Afdrukken
Groene power smoothie
Vitaminen, mineralen, antioxidanten en vezels. Spinazie zit boordevol goede stoffen. Net als avocado en banaan overigens. En laten al deze ingrediënten nou in deze smoothie zitten. Als dat niet voor een energieboost zorgt.
Kook Tijd 5 minuten
Porties
persoon
Kook Tijd 5 minuten
Porties
persoon
Instructies
  1. Maal in een blender of met een staafmixer in een hoge beker de avocado, banaan, peer, sinaasappelsap, yoghurt en spinazie tot een mooie gladde smoothie.
  2. Giet hem in een glas en eet hem direct op met een speltcracker erbij.
  3. De halve vruchten die je overhebt, kun je uiteraard prima in de koelkast voor de volgende dag bewaren.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Vorig artikel Boekweit-geitenmelkflensjes met fruit
Volgend artikel Volkoren pizzette met lentegroen
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>