Granita van passievrucht en sinaasappel

    18
    Granita van passievrucht en sinaasappel

    Verse verveine is vaak lastig verkrijgbaar, munt is een waardevolle vervanger

    Recept Afdrukken
    Granita van passievrucht en sinaasappel
    Maaltijd Nagerecht
    Prep Tijd 15 minuten
    Passieve Tijd 2,5 uur
    Porties
    porties
    Ingrediënten
    Maaltijd Nagerecht
    Prep Tijd 15 minuten
    Passieve Tijd 2,5 uur
    Porties
    porties
    Ingrediënten
    Instructies
    1. Laat de passievruchtenpuree ontdooien.
    2. Verwarm het sinaasappelsap en los de suiker of honing erin op.
    3. Vermeng de passievruchtenpuree met sinaasappelsap.
    4. Breng dit aan de kook en giet het mengsel in een lage schaal.
    5. Laat afkoelen en zet het vervolgens in de vriezer.
    6. Schep elk halfuur de passievruchten-sinaasappelpuree met een vork om.
    7. Op die manier onstaan mooie ijskristallen.
    8. Snijd de mango in langwerpige plakken, schep de granita in kommetjes en garneer met de mango, passievrucht en verveine of munt.
    Notities

    ¡kook!

    NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

    Bestel direct in onze webshop »

    Twentyten

    Food spreekt voor zich.
    Althans, als je het goed doet.
    Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit.
    Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie.
    Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen.
    Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.