Home Recepten Gerechten met fruit Granita van passievrucht en sinaasappel

Granita van passievrucht en sinaasappel

0
Granita van passievrucht en sinaasappel

Verse verveine is vaak lastig verkrijgbaar, munt is een waardevolle vervanger

Recept Afdrukken
Granita van passievrucht en sinaasappel
Maaltijd Nagerecht
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 2,5 uur
Porties
porties
Ingrediënten
Maaltijd Nagerecht
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 2,5 uur
Porties
porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Laat de passievruchtenpuree ontdooien.
  2. Verwarm het sinaasappelsap en los de suiker of honing erin op.
  3. Vermeng de passievruchtenpuree met sinaasappelsap.
  4. Breng dit aan de kook en giet het mengsel in een lage schaal.
  5. Laat afkoelen en zet het vervolgens in de vriezer.
  6. Schep elk halfuur de passievruchten-sinaasappelpuree met een vork om.
  7. Op die manier onstaan mooie ijskristallen.
  8. Snijd de mango in langwerpige plakken, schep de granita in kommetjes en garneer met de mango, passievrucht en verveine of munt.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Twentyten

Food spreekt voor zich.
Althans, als je het goed doet.
Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit.
Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie.
Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen.
Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.

Vorig artikel Het geheim van de perfecte groenteburger
Volgend artikel Warme vijgen met knapperige boekweitgranola
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>