Home Recepten Gerechten met fruit Goudgele smoothie met limoen

Goudgele smoothie met limoen

0
Goudgele smoothie met limoen
Recept Afdrukken
Goudgele smoothie met limoen
Waarom zou je de dorst niet lessen met een lekkere smoothie? Voor deze vitaminebom heb je gele pruimen, nectarines en perziken nodig. Vergeet niet de limoen, want dat maakt het juist fris. Slurpen maar!
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Leg de limoen apart en was de rest van het fruit (schillen is niet nodig!).
  2. Halveer daarna het fruit en verwijder de pitten.
  3. Snijd het vruchtvlees in stukken en doe alles bij elkaar in de blender of in een hoge kom.
  4. Maal het mengsel zo fijn mogelijk.
  5. Pers de limoen en schep het limoensap erdoor. Doe indien nodig honing erbij en schenk de smoothie nu in glazen.
  6. Maal de ijsblokjes in een ijscrusher of doe de blokjes in een theedoek, leg deze op een stevige ondergrond en geef er een flinke klap op met de bodem van een stevige steelpan.
  7. Schep het ijs bij de smoothie en roer het erdoorheen.
Notities

Tip: Gebruik je deze smoothie puur en alleen voor je plezier en niet bij het sapvasten? Dan kan een beetje honing een mooie zoetmaker zijn binnen het geheel. Als het fruit goed rijp is, heb je dat niet nodig.

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Vorig artikel Mango-kokosijs
Volgend artikel Groentenomelet met waterkers
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>