Home Recepten Gemarineerde Oesters

Gemarineerde Oesters

0
Gemarineerde Oesters
Recept Afdrukken
Gemarineerde Oesters
Helpt oesters eten tegen verkoudheid? Dat zou kunnen! Er zit veel zink in, dit mineraal doet je weerstand goed. Tip: Kook het zeewier, dat vaak bij de oesters zit kort dan wordt het mooi groen. Leuk ter decoratie!
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd het sjalotje en de bieslook fijn. Meng ze samen met de olijfolie in een kommetje.
  2. Hak vervolgens de rode peper klein en voeg deze toe aan de dressing.
  3. Maak de oesterschelpen open met een oestermes, snijd de oesters er voorzichtig uit, giet het vocht bij de dressing, draai de oester om en leg deze terug in de schelp.
  4. Maak een bord op: leg ijs op de bodem, hierop komen de open schelpen met oesters te liggen.
  5. Garneer de schelpen met de dressing. Een feestelijk voorafje.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Vorig artikel Ratatouille met polenta en geitenkaas
Volgend artikel Zomers fruitijs met bietjes
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>