Porties |
2personen |
Kook Tijd |
30minuten |
|
|
*Harissa is een hete rode saus, die gemaakt wordt van pepers, tomaten, komijn, koriander en knoflook, en veel gebruikt wordt in Noord-Afrikaanse landen. Potjes harissa vind je in veel supermarkten en in ieder geval bij een Marokkaanse supermarkt.
ZTRDG kookt dit gerecht met speciale zwarte ‘beluga’ linzen. Ze worden ook wel de kaviaar onder de linzen genoemd, omdat ze zo verfijnd zijn qua smaak. Kun je niet een, twee, drie aan deze bijzondere linzen komen? ‘Gewone’ linzen zijn ook superlekker in dit gerecht.
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!
Bestel direct in onze webshop »
Recept, styling en fotografie door:
Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.