Fruitsalade met zwarte quinoa
Extra nodig: fijne rasp
Porties
2personen
Passieve Tijd
20minuten
Porties
2personen
Passieve Tijd
20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de quinoa volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Schil de ananas, mango en appel en snijd ze in gelijke stukken.
  3. Schep de bessen erdoor.
  4. Schil en rasp de gemberwortel en schep hem met de honing door het fruit.
  5. Laat de quinoa goed uitlekken en roer dat door het fruitmengsel.
  6. Schep de salade op bordjes.
  7. Scheur de munt en koriander erboven en serveer.
Notities

Tip: Je zit voor deze fruitsalade uiteraard niet vast aan de exotische fruitsoorten die in dit recept genoemd worden. Je kunt het met streekfruit, je oogst uit eigen tuin of seizoensfruit van de bio-boer nog veel gezonder en duurzamer maken! Mix en match naar believen.

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »