Frittata met spinazie & feta
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden en bekleed een ovenschaal met bakpapier.
  2. Snijd de rode ui fijn, smelt boter in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de spinazie toe en roerbak enkele minuten. Klop in de tussentijd de eieren los in een kom.
  3. Snijd de feta in kleine blokjes. Voeg de feta en overige ingrediënten (behalve de cherrytomaatjes) toe aan de eieren en meng met een vork.
  4. Schenk het mengsel in de ovenschaal. Halveer de cherrytomaatjes en leg op het mengsel (gesneden kant naar boven). Bak de frittata gedurende 15 tot 20 minuten.
  5. TIP! Gebruik bakpapier in de ovenschaal. De frittata gaat er na het bakken eenvoudig uit en de ovenschaal is makkelijker af te wassen. Je kunt de ovenschaal ook invetten met roomboter.
Notities

Gezond fastfood

Auteur: Nora French
ISBN: 9789045212869

Koop dit boek via Bol.com »