Home Recepten Frambozen-kwarktaartbites

Frambozen-kwarktaartbites

0
Frambozen-kwarktaartbites

Deze minikwarktaartjes kun je het beste als lichte, fruitige ijsjes serveren of als ijskoud dessert na de maaltijd. Je kunt ze garneren met gevriesdroogde bessen.

Dit recept is afkomstig uit het kookboek Power Bites van Christine Bailey.

Recept Afdrukken
Frambozen-kwarktaartbites
Maaltijd Nagerecht
Prep Tijd 30-45 minuten
Passieve Tijd 1 à 2 uur opstijven
Porties
Stuks
Ingrediënten
Voor de garnering:
Maaltijd Nagerecht
Prep Tijd 30-45 minuten
Passieve Tijd 1 à 2 uur opstijven
Porties
Stuks
Ingrediënten
Voor de garnering:
Instructies
  1. Doe de roomkaas, het citroenrasp, het xylitol of de stevia, de frambozen en het kokos of eiwitpoeder in een keukenmachine en maal alles tot een glad mengsel.
  2. Schep het in een kom en laat het in 1-2 uur opstijven in de diepvries.
  3. Strooi het kokos en de gevriesdroogde bessenkruimels voor de garnering op een bord.
  4. Neem het opgesteven mengsel uit de diepvries en draai hiervan balletjes.
  5. Wentel ze door het kokosmengsel en leg ze op een vel bakpapier.
  6. Smelt de pure chocolade in een glazen kom op een pan met zachtjes kokend water.
  7. Schenk de gesmolten chocolade in een klein spuitflesje of -zakje (of gebruik een lepel) om lijntjes chocolade over de bites te maken.
  8. Leg de bites in de diepvries. Serveer ze direct uit de diepvries.
Notities

Power bites

Auteur: Christine Bailey
ISBN: 978 90 00 35955 4
Te koop bij Bol.com »