Home Recepten Gerechten met fruit DIY-crackers met verse geitenkaas

DIY-crackers met verse geitenkaas

0
DIY-crackers met verse geitenkaas

Geitenmelk- of kaas ligt bij veel mensen beter op de maag dan ‘gewone’ zuivel

Recept Afdrukken
DIY-crackers met verse geitenkaas
Maaltijd Lunch
Passieve Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Lunch
Passieve Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C
  2. Meng de zaden en pitten
  3. Laat ze twintig minuten weken in een laagje water
  4. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en verdeel hier de zaden en pitten over
  5. Leg er een tweede vel bakpapier bovenop en rol het mengsel met een deegroller dun uit tot een plak van zo’n drie millimeter
  6. Dit is basis voor de crackers, die nu een kwartiertje de oven in gaan
  7. Draai ze na dat kwartier voorzichtig om en bak ze in vijftien minuten af
  8. Haal de crackers uit de oven en laat ze afkoelen
  9. Hak nu de cranberries en pistachenoten grof en meng ze door elkaar
  10. Breek de afgekoelde crackers in grove stukken en besmeer ze met de geitenkaas
  11. Verdeel er plakjes casselerrib en veldsla over
  12. Bestrooi met de cranberries en pistachenootjes.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »

Vorig artikel Zaligzacht gestoomde kabeljauw met noedels
Volgend artikel Rode kool & komkommer in het zuur
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>