Courgettekoekjes met ansjovis
Porties
4personen
Passieve Tijd
35minuten
Porties
4personen
Passieve Tijd
35minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Was de courgette en rasp hem grof.
  2. Maak een beslag van ei, bloem, een scheutje water en wat zout en peper.
  3. Meng hier de geraspte courgette en de tijm doorheen. Schil de biet en rasp grof.
  4. Snipper de knoflook fijn en vermeng deze met de biet, yoghurt en wat zout. Maak acht koekjes van het courgettemengsel en bak ze vijf minuten in wat olie om en om.
  5. Bak daarna de visjes in wat olijfolie in een hete pan snel aan weerszijden bruin en gaar.
  6. Bestrooi met wat zout en chilipeper.
  7. Leg op elk courgettekoekje wat bietenmengsel en een visje met een stukje citroen.
  8. Serveer meteen.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »