Broodje energie met kip en avocado

  17720
  Recept Afdrukken
  Broodje energie met kip en avocado
  Het perfecte ontbijt is gezond en zo klaar: zoals dit broodje energie met kip en avocado. Lekker als ontbijt op een luie zondagochtend of gewoon als lunch. En door het speltbrood zit je een lange tijd vol!
  Instructies
  1. Snijd de kipfilet, tomaat en avocado in plakjes. Bestrooi de tomaat en avocado met zout en peper en besprenkel ze met citroen- of limoensap.
  2. Rooster de boterhammen en besmeer ze met hummus.
  3. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan lichtbruin.
  4. Beleg de hummus achtereenvolgens met rucola, kip, tomaat en avocado, bestrooi met amandelschaafsel en dek af met een boterham.
  Notities

  ¡kook!

  NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

  Bestel direct in onze webshop »

  Twentyten

  Food spreekt voor zich. Althans, als je het goed doet. Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit. Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie. Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen.
  Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.