Home Recepten Brood en granen Broodje energie met kip en avocado

Broodje energie met kip en avocado

0
Broodje energie met kip en avocado
Recept Afdrukken
Broodje energie met kip en avocado
Het perfecte ontbijt is gezond en zo klaar: zoals dit broodje energie met kip en avocado. Lekker als ontbijt op een luie zondagochtend of gewoon als lunch. En door het speltbrood zit je een lange tijd vol!
Instructies
  1. Snijd de kipfilet, tomaat en avocado in plakjes. Bestrooi de tomaat en avocado met zout en peper en besprenkel ze met citroen- of limoensap.
  2. Rooster de boterhammen en besmeer ze met hummus.
  3. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan lichtbruin.
  4. Beleg de hummus achtereenvolgens met rucola, kip, tomaat en avocado, bestrooi met amandelschaafsel en dek af met een boterham.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Twentyten

Food spreekt voor zich. Althans, als je het goed doet. Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit. Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie. Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen.
Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.

Vorig artikel Volkoren pizzette met lentegroen
Volgend artikel Alles-in-één detoxsalade
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>