Home Recepten Gerechten met fruit Bosbessen, gember en kokossmoothie

Bosbessen, gember en kokossmoothie

0
Bosbessen, gember en kokossmoothie
Recept Afdrukken
Bosbessen, gember en kokossmoothie
Prep Tijd 20 minuten (invriezen)
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Prep Tijd 20 minuten (invriezen)
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Laat de bessen en de banaan (gepeld en in plakjes gesneden) twintig minuten aanvriezen in de vriezer.
  2. Snijd de appel in partjes en verwijder het klokhuis.
  3. Schil de gember en snijd deze fijn.
  4. Doe al het fruit, de gember en de kokosmelk in de blender. Maal het mengsel tot een mooie, fijne smoothie en serveer direct.
Notities

Geen fan van blauwe bessen of bosbessen? Stop dan gerust andere ‘blauwe’ vruchten in je smoothie. Bramen zijn bijvoorbeeld ook een lekkere combi.

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Vorig artikel Bietensalade met tuinkers en feta
Volgend artikel Ratatouille met polenta en geitenkaas
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>