Home Recepten Gerechten met fruit Boerenkoolsmoothie met frisse appel en gember

Boerenkoolsmoothie met frisse appel en gember

0
Boerenkoolsmoothie met frisse appel en gember

Boerenkool barst van de vitamine C en calcium. Lust je geen boerenkool? Dan is spinazie een vitaminerijke variant.

Recept Afdrukken
Boerenkoolsmoothie met frisse appel en gember
Passieve Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Passieve Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Schil de appels, peren en gember en snijd ze in stukken.
  2. De komkommer mag in plakken.
  3. Doe alle ingrediënten in een blender en pureer.
  4. Wel even roeren voor je het drankje opdrinkt.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Twentyten

Food spreekt voor zich. Althans, als je het goed doet. Dat gaat altijd over lekker, en over beeld van topkwaliteit. Hoe ziet het er het allerlekkerst uit? Twentyten denkt in food en vaart daarbij op gevoel, ervaring én intuïtie. Twentyten willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn, voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Een visuele identiteit waarmee we met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers inspireren en verwonderen.

Vorig artikel Spinaziepannenkoekje met kaas
Volgend artikel Groentewrap-it-up met omelet
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>