Home Recepten Gerechten met fruit Boekweit-geitenmelkflensjes met fruit

Boekweit-geitenmelkflensjes met fruit

0
Boekweit-geitenmelkflensjes met fruit
Recept Afdrukken
Boekweit-geitenmelkflensjes met fruit
Ga eens niet voor de standaard pannenkoek, maar maak deze flensjes van boekweitmeel. Met geitenmelk, amandelen en lekker veel fruit. Lenteachtig fris!
Instructies
  1. Voor het flensjesbeslag klop je met een garde het boekweitmeel, de geitenmelk, het ei plus een snufje zout door elkaar.
  2. Bak ze als gewone flensjes in wat boter in een koekenpan en houd ze warm onder een deksel.
  3. Schil en snij de kiwi, peer en banaan in stukjes. Schil de sinaasappel met een scherp mesje dik tot op het vruchtvlees en snijd hem vervolgens in plakken.
  4. Schep yoghurt op de flensjes en verdeel het fruit erover, of vouw het fruit in de flensjes en schep de yoghurt erbij.
  5. Giet er naar smaak wat ahornsiroop op en bestrooi met geroosterde (geschaafde) amandelen.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Vorig artikel Lasagne zonder pasta
Volgend artikel Groene power smoothie
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>