Boekweit-geitenmelkflensjes met fruit

    629
    Recept Afdrukken
    Boekweit-geitenmelkflensjes met fruit
    Ga eens niet voor de standaard pannenkoek, maar maak deze flensjes van boekweitmeel. Met geitenmelk, amandelen en lekker veel fruit. Lenteachtig fris!
    Instructies
    1. Voor het flensjesbeslag klop je met een garde het boekweitmeel, de geitenmelk, het ei plus een snufje zout door elkaar.
    2. Bak ze als gewone flensjes in wat boter in een koekenpan en houd ze warm onder een deksel.
    3. Schil en snij de kiwi, peer en banaan in stukjes. Schil de sinaasappel met een scherp mesje dik tot op het vruchtvlees en snijd hem vervolgens in plakken.
    4. Schep yoghurt op de flensjes en verdeel het fruit erover, of vouw het fruit in de flensjes en schep de yoghurt erbij.
    5. Giet er naar smaak wat ahornsiroop op en bestrooi met geroosterde (geschaafde) amandelen.
    Notities

    ¡kook!

    NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

    Bestel direct in onze webshop »