Bloemkoolsalade met pistachedressing
Porties
4personen
Kook Tijd
20minuten
Porties
4personen
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Voor de salade:
Instructies
  1. Hak de bloemkool fijn in een keukenmachine.
  2. Snijd de rode kool in dunne reepjes.
  3. Kook de bonen in kokend water.
  4. Maak de dressing door de pistache pindakaas te mengen met de citroensap en honing.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Meng de bloemkool samen met de rode kool en kasbonen en schep er de kokos en granaatappelpitjes door.
  7. Snijd de munt fijn en strooi over de salade.
  8. Schenk voor het serveren de dressing over de salade.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »