Bloemkoolsalade met pistachedressing

    2054

    Eigenlijk proef je hiermee al een beetje zomer op je bord

    Recept Afdrukken
    Bloemkoolsalade met pistachedressing
    Maaltijd Hoofdgerecht
    Kook Tijd 20 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Voor de salade:
    Maaltijd Hoofdgerecht
    Kook Tijd 20 minuten
    Porties
    personen
    Ingrediënten
    Voor de salade:
    Instructies
    1. Hak de bloemkool fijn in een keukenmachine.
    2. Snijd de rode kool in dunne reepjes.
    3. Kook de bonen in kokend water.
    4. Maak de dressing door de pistache pindakaas te mengen met de citroensap en honing.
    5. Breng op smaak met peper en zout.
    6. Meng de bloemkool samen met de rode kool en kasbonen en schep er de kokos en granaatappelpitjes door.
    7. Snijd de munt fijn en strooi over de salade.
    8. Schenk voor het serveren de dressing over de salade.
    Notities

    ¡kook!

    NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

    Bestel direct in onze webshop »

    Recept, styling en fotografie door:
    logo_ztrdg

    Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

    Kijk op ztrdg.nl »