Bladerdeeg tomaat paprika taartje

    2712

    Koekjes van eigen deeg, lekker voor iedereen

    Recept Afdrukken
    Bladerdeeg tomaat paprika taartje
    Porties
    Ingrediënten
    Porties
    Ingrediënten
    Instructies
    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Gril de paprika’s in de oven en verwijder het vel.
    3. Snijd de Machedoux of een andere zachte kaas in plakjes en verdeel deze over het bladerdeeg.
    4. Houd één centimeter van de rand vrij. Snijd de tomaten in plakjes en halveer de honingtomaten.
    5. De ui gaat in ringen.
    6. Verdeel de paprika, tomaten en ui over de kaas. Strooi zout en peper over de taartjes.
    7. Klop het ei los en smeer de randen in. Plaats de taartjes in de oven en bak in twintig minuten goudbruin.
    8. Strooi voor het serveren de basilicum over de taartjes.
    9. Perfect om een dag van tevoren te bereiden; verwarm ze gewoon even opnieuw op de dag zelf.
    Notities

    ¡kook!

    NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

    Bestel direct in onze webshop »

    Recept, styling en fotografie door:
    logo_ztrdg

    Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

    Kijk op ztrdg.nl »