Home Recepten Bietensalade met tuinkers en feta

Bietensalade met tuinkers en feta

0
Bietensalade met tuinkers en feta
Recept Afdrukken
Bietensalade met tuinkers en feta
Instructies
  1. Was de bieten goed en droog ze af. Schaaf ze (met een kaasschaaf) in dunne plakjes en verdeel ze naast elkaar over de hele oppervlakte van de borden.
  2. Pers de citroen uit. Meng het citroensap met de honing en olie.
  3. Smeer de plakjes bieten ermee in, draai er wat peper boven en eventueel een ietsepietsie zout).
  4. Nu mogen de venkel en bleekselderij zo dun mogelijk gesneden worden. Haal ze even door de dressing van citroen, honing en olie en drapeer ze daarna op een hoopje mooi in het midden van het bord op de bieten.
  5. Snijd de feta in plakjes. Leg ze erop en knip de tuinkers over de borden.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Vorig artikel Minizalmtaco’s met tomaat en limoen
Volgend artikel Bosbessen, gember en kokossmoothie
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>