Home Blog Bananenbrood

Bananenbrood

0
Bananenbrood

Ik heb al meerdere keren bananenbrood gemaakt maar ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Telkens verander ik wat, ik voeg wat toe, laat iets weg en tadaa een heel nieuw recept voor mijn favoriete ‘brood’! Want brood is het eigenlijk niet. Ten eerste lijkt de smaak er totaal niet op en daarbij komt dat de structuur meer wat weg van een cake. Hoe dan ook, bananenbrood is én blijft geweldig. Ik neem het vaak mee in een bakje als mijn 4 uur snack, beetje dadelsiroop erop smeren en genieten. Dit brood doet het ook goed als ontbijtje, zeker op zondagochtend. Zonder al teveel gedoe heb je namelijk binnen een uurtje (waarvan 55 minuten wachten is) een heerlijke warme dadel banaan cake op tafel staan.

Recept Afdrukken
Bananenbrood
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Vorig artikel 8 dingen die je nog niet wist over thee
Volgend artikel Maak je eigen gezonde notenmix
Sanne van Rooij
Ik ben Sanne van Rooij, 26 jaar oud en ik ben gek op lekker, gezond en vooral vegan eten! Een ‘foodie’ of ‘health freak’? Ja.. stiekem wel! 99% van mijn vrije tijd ben ik bezig met eten – koken, recepten bedenken, gezonde restaurantjes bezoeken of struinen over biologische markten. Blijer kan je me niet maken! Eind vorig jaar ben ik begonnen met het fotograferen van mijn recepten en te posten op instagram. Ongelofelijk hoeveel leuke reacties ik daarop kreeg! Nu, nog geen jaar later heb ik 118.000 te gekke, enthousiaste volgers. Tijd voor meer dacht ik een paar maanden geleden! Ik begon mijn Engelstalige blog BeautyBlends, enorm leuk maar wilde het liefste mensen in Nederland inspireren dus vandaar dat ik in 2015 heb besloten livingthegreenlife te starten.