Baltigroenten
Porties Prep Tijd
3 – 4personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
3 – 4personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de uien in reepjes en bak ze gaar in olie.
  2. Snijd de bloemkool in roosjes en de bleekselderij in stukjes.
  3. Voeg de bloemkool, tomaten en bleekselderij toe.
  4. Meng de kruidenmix erdoor en bak de groenten in 10 minuten beetgaar.
  5. Voeg de helft van de yoghurt en alle kokosmelk toe en breng aan de kook.
  6. Verwarm de spinazie ½ minuut mee tot hij geslonken is.
  7. Serveer de baltigroenten met de rest van de yoghurt en de Bengaalse chutney. Strooi de lente-ui erover.
Notities

Bron

Spice Wise Green, Michel Hanssen, ISBN 9789082315226
€ 27,50

Fotocredits: Bart Nijs