Aubergine met lamsvlees en granaatappel
Porties Prep Tijd
2personen 16minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
2personen 16minuten
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Keukengerei
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 C – gasovenstand op 7.
  2. Leg de aubergines in een braadslede met de schil naar onderen.
  3. Bestrijk licht met wat olijfolie en breng op smaak met een snufje zout en veel zwarte peper en zet de slede 20 minuten in de oven.
  4. Verhit ondertussen de resterende olie in een pan.
  5. Voeg de ui en de kruiden toe en fruit 8 minuten op middelhoog vuur.
  6. Voeg vlees, pijnboompitten en tomatenpuree toe en bak nog 8 minuten.
  7. Roer vlak voor het klaar is de granaatappelpitjes erdoor.
  8. Haal de aubergine uit de oven en verdeel het lamsgehaktmengsel over beide helften.
  9. Zet nog 10 minuten in de oven.
  10. Bestrooi voor het serveren met peterselieblaadjes.
Notities

Het 8-weekse bloedsuikerdieet

Auteur: Dr. Michael Mosley
ISBN: 9789057124969

Koop dit boek via Bol.com »