Alles-in-één detoxsalade

  684
  Recept Afdrukken
  Alles-in-één detoxsalade
  Detox klinkt als honger lijden … Niet leuk! Of nog minder leuk: detoxen klinkt als spruitensap drinken en darmspoelingen ondergaan. Helemaal niet leuk! Maar is dat zo? Nee! Detoxen hoeft niet hetzelfde te zijn als hongerlijden en vies eten. Detox vandaag gewoon; met eten dat een keer een onsje minder is, groen is en je stofwisseling een herstart geeft. En het kan gewoon tussen de bedrijven door, bijvoorbeeld met deze salade.
  Prep Tijd 15 minuten
  Porties
  personen
  Ingrediënten
  Prep Tijd 15 minuten
  Porties
  personen
  Ingrediënten
  Instructies
  1. Was alle groenten en fruit. Halveer de avocado, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees eruit en snij het in stukken.
  2. . Snij de appel en tomaat in parten, en de venkel in dunne partjes of plakjes. Snij de komkommer in halve plakjes en schep alles met de spinazie in een grote kom luchtig door elkaar.
  3. Breng op smaak met citroensap en olijfolie en verdeel over kommen of diepe borden.
  4. Garneer met grof gehakte walnoten. Een heerlijke, pure salade die alle smaak van zichzelf heeft en als extra niet meer nodig heeft dan olie en citroen. Ook lekker met stukjes sinaasappel.
  Notities

  ¡kook!

  NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

  Bestel direct in onze webshop »