Home Recepten Alles-in-één detoxsalade

Alles-in-één detoxsalade

0
Alles-in-één detoxsalade
Recept Afdrukken
Alles-in-één detoxsalade
Detox klinkt als honger lijden … Niet leuk! Of nog minder leuk: detoxen klinkt als spruitensap drinken en darmspoelingen ondergaan. Helemaal niet leuk! Maar is dat zo? Nee! Detoxen hoeft niet hetzelfde te zijn als hongerlijden en vies eten. Detox vandaag gewoon; met eten dat een keer een onsje minder is, groen is en je stofwisseling een herstart geeft. En het kan gewoon tussen de bedrijven door, bijvoorbeeld met deze salade.
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Was alle groenten en fruit. Halveer de avocado, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees eruit en snij het in stukken.
  2. . Snij de appel en tomaat in parten, en de venkel in dunne partjes of plakjes. Snij de komkommer in halve plakjes en schep alles met de spinazie in een grote kom luchtig door elkaar.
  3. Breng op smaak met citroensap en olijfolie en verdeel over kommen of diepe borden.
  4. Garneer met grof gehakte walnoten. Een heerlijke, pure salade die alle smaak van zichzelf heeft en als extra niet meer nodig heeft dan olie en citroen. Ook lekker met stukjes sinaasappel.
Notities

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Vorig artikel Broodje energie met kip en avocado
Volgend artikel Zelfgemaakte vega-sushi
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>