Home Recepten Gerechten met fruit Aardbeienijsjes met blauwe bessen

Aardbeienijsjes met blauwe bessen

0
Aardbeienijsjes met blauwe bessen

Het verkoelend effect van ijs eten zit vooral tussen je oren. Maar ohh, wat is dit lekker!

Recept Afdrukken
Aardbeienijsjes met blauwe bessen
Porties
Ingrediënten
Extra nodig:
Porties
Ingrediënten
Extra nodig:
Instructies
  1. Halveer het vanillestokje en schraap het merg eruit
  2. Pureer de aardbeien, het vanillemerg en de honing met een staafmixer
  3. Roer dit samen met de bessen door de yoghurt en vul de ijsvormpjes
  4. Leg ze zeker vier uur in de vriezer
  5. Garneer de ijsjes eventueel met wat kokossnippers, aardbeien en blauwe bessen. Lekker!
Notities

Tip

Niet iedereen kan koemelkproducten evengoed verteren. Dan is het fijn om te weten dat kokosyoghurt een smakelijk alternatief kan zijn: er zit geen spoortje zuivel in. Al is het qua voedingsstoffen officieel geen vervanger van yoghurt.

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!

Bestel direct in onze webshop »

Recept, styling en fotografie door:
logo_ztrdg

Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.

Kijk op ztrdg.nl »

Vorig artikel Slushie met grapefruit en tijm
Volgend artikel Gazpacho van tomaat en watermeloen
Avatar
Wij denken in food. Op gevoel, ervaring én intuïtie. We willen merken in food laten schitteren door zichzelf te laten zijn. Samen werken we keihard om de visualisering en kwaliteit van food content beter te maken door voor elk merk een eigen identiteit te ontwikkelen. Creating Culinary ID noemen we dat. Een visuele identiteit waarmee we inspireren en verwonderen. Meer samenwerken, meer disciplines en ervaren en jong talent onder één dak. Voor fotografie, film, animaties, en receptontwikkeling. Of het nou packaging beelden zijn, een campagne, (video)content voor je website of social media. Met ons team van fotografen, foodstylisten, beeldbewerkers en producers helpen we je graag jouw identiteit te vinden. <a href="http://twentyten.nl/">Kijk op TwentyTen.nl »</a>