Deze vraag beantwoorden we graag. VomFASS Den Haag is een winkel van een groot familiebedrijf die pure en eerlijke oliën en azijnen hoog in het vaandel heeft staan. Als u onze live- of webwinkel bezoekt, heeft u niet alleen de keus uit ruim 28 verschillende ambachtelijk vervaardigde gezonde oliën uit het vat, maar ook uit ruim 26 huisgemaakte azijnen. En niet te vergeten onze overheerlijke whisk(e)y’s, likeuren, wijnen en veel meer. Een lust voor het oog en een streling van de tong.

Onze Slogan: Kijken, Proeven en Genieten!

Het genieten begint zodra u binnenstapt bij vomFASS Den Haag of onze webshop bezoekt en, zoals onze slogan al aangeeft, nemen wij u graag mee op een geweldig proef- en smaakavontuur langs de diverse smaakcombinaties uit het vat. U zult verrast zijn en heerlijk wegdromen en u op een smulvakantie wanen.

Indien u een heerlijke olie of azijn gevonden hebt of een tongstrelende combinatie, zoals bijvoorbeeld: Witte Truffelolie met Maletti Bianco (een combinatie zeer gewaardeerd door chefkok’s), dan is het aan u om de hoeveelheid te bepalen om vervolgens thuis te genieten van salade’s of andere gerechten die u met deze producten bereidt.

Nieuwsgierig geworden naar de smaaksensatie van onze oliën, azijnen en andere producten?

Neem een kijkje op onze website of kom langs in de Fahrenheitstraat 648 in Den Haag