De Nieuwe Band zoekt altijd naar de mooiste biologische projecten en geeft speciaal voor Lekker Gezond-lezers een (h)eerlijk pakket vol biologische, eerlijke producten weg!

Sandra de Jong van De Nieuwe Band: “Als je biologische producten in de winkel wilt kopen, kun je meestal kiezen wat je koopt en waar. Je kunt naar de biologische speciaalzaak, de markt, een webshop of de supermarkt. En ook daar heb je dan vaak keuze uit meerdere merken en soorten. Zo is het voor ons ook. Als wij op zoek zijn naar een bepaald product, kunnen we meestal uit verschillende producenten en projecten kiezen. En dat doen we altijd met veel zorg! Zo zijn onze heerlijke gedroogde abrikozen afkomstig van een project dat de Turkse biologische boeren intensief ondersteund. De boeren krijgen niet alleen landbouwkundig advies om tot de beste oogsten te komen, in het voorjaar krijgen ze ook alvast een voorschot op de verwachte oogst. En de fabriekswerkers die de zongedroogde, ongezwavelde abrikozen controleren, wassen en sorteren, krijgen een eerlijk loon, ziektekostenverzekering en pensioen. Zo heeft de lokale bevolking weer perspectief en dat maakt onze abrikozen biologisch én fair!”

De Nieuwe Band geeft een biologisch en fair pakket weg voor Lekker Gezond-lezers, ter waarde van 30 euro, vol (h)eerlijke producten! Het enige dat je hoeft te doen, is voor 25 mei op de Facebook-pagina van De Nieuwe Band te schrijven wat de abrikozen van De Nieuwe Band voor jou méér dan biologisch maakt. De meest originele, inspirerende of bijzonder inzending wint een pakket vol biologische, eerlijke producten!

https://www.facebook.com/DeNieuweBand

www.nieuweband.nl