Ieder lichaam is uniek en heeft zwakke en sterke punten, daardoor is er ook geen standaard oplossing om een lichaam in balans te brengen. Via een Haar Mineralen Analyse krijg je uniek inzicht in jouw stofwisselingstype en eventuele mineraaltekorten en/of belasting van zware metalen.

Persoonlijke adviezen

Op basis van de Haar Mineralen Analyse ontvang je een advies bij je metabolisme type en een persoonlijk supplementen- en voedingsadvies. Deze adviezen zijn helemaal op maat voor jou gemaakt. Hiernaast zal één van onze gespecialiseerde therapeuten contact met je opnemen voor een telefonisch consult waarin je vragen kunt stellen bij eventuele onduidelijkheden.

Waarom haar?

Haar is een totale afspiegeling van alles wat zich afspeelt in de weefsels van het lichaam. Haar is tijdens de groeifase via de haarwortel aangesloten op de bloedsomloop en slaat de in het bloed circulerende stoffen op in de haarcellen, zowel de mineralen en spoorelementen als de giftige zware metalen. Na het afsterven van de haarcellen blijft de concentratie van de stoffen in de haarcel.

20% korting

Gebruik kortingscode lekker20 op www.haartest.nl voor 20% korting op de Haar Mineralen Analyse.

Deze kortingscode is geldig t/m 30 juni 2017.

Klik hier voor meer informatie en bestellen

www.haartest.nl