Door eczeem, allergie en verminderde weerstand krijgen steeds meer mensen hinder van huidirritaties. Mensen met een zeer droge huid zijn ook nog eens gevoeliger voor huidproblemen, zoals kloven in handen en voeten en rode, jeukende plekjes. Door te krabben kunnen kleine oppervlakkige wondjes ontstaan.201706-lg-dermagiq-v1

Mevrouw S. (26) vertelt: ”Al sinds mijn geboorte heb ik last van eczeem, de huid jeukt constant, is rood, opgezet, nattig en schilferig. Door het vele krabben zijn veel wondjes op mijn benen ontstaan. Ik kan geen enkele zalf op mijn huid verdragen, ze geven stuk voor stuk een heftige reactie. Nu behandel ik mijn huid eenmaal per dag, ’s avonds, met Dermagiq Skin. Echt maar een dun laagje breng ik aan. Na een week zag ik al een vooruitgang! Er trad een duidelijke verbetering op in de conditie van mijn huid”.

201706-lg-dermagiq-v2Demagiq Skin is een zalf met enzymrijke honing voor de behandeling van eczeem en oppervlakkige wondjes en is al geschikt vanaf babyleeftijd.
Douchen en verzorgen gaat samen met Dermagiq Body Wash! Reinig uw huid met Dermagiq Bodywash en uw huid is gereed voor de natuurlijke verzorgende honing van Dermagiq Skin.

www.dermagiq.nl