Voor veel vrienden en families die 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden zien veel zomerse activiteiten er anders uit. Daarom biedt Chiquita vier nieuwe dessertrecepten voor op de barbecue om je op te verheugen.

De recepten met gegrilde Chiquita bananen geven een eigen draai aan klassieke zomerse lekkernijen. Daarmee maakt Chiquita de zomer voor families en vrienden die buiten samen komen nét een beetje specialer.

Chiquita bananen zijn het perfecte tussendoortje tijdens zomerse activiteiten, en hoewel er geen verkeerde manier is om ze te eten, komt hun superieure smaak en kwaliteit door het grillen nog beter tot hun recht. De rokerige zoetheid die zomers zo lekker is komt dan extra goed naar voren. Bananen zitten boordevol vitamines en mineralen zoals kalium, magnesium en vitamine B2, E en C en bieden belangrijke ondersteuning voor een gezonde levensstijl. Ze bevatten ook natuurlijke suikers die zorgen voor een constante energieboost. Handig tijdens zomerse activiteiten op het strand, bij het zwembad of thuis tijdens een barbecue.

“Bij Chiquita benadrukken we graag dat ‘s zomerse barbecues nóg leuker worden door zomerse favorieten – zoals marshmallows – in vier nieuwe recepten te combineren met Chiquita bananen. Zo geven we een unieke draai aan de klassiekers”, zegt Tina Varjabedian, Marketing Manager van Chiquita Noord-Amerika. “Aangezien vrienden en families onderling nog steeds 1,5 meter afstand moeten houden, verrassen we ze graag met heerlijke zomerse recepten die hun zomer toch bijzonder maken.”